Bunja, Ben, Skrle, Rustika, Mozaik (za obloge, polaganje)

Na tej strani vam ponujamo izdelke iz naravnega kamna, ki so namenjeni polaganju oz. oblogam na pohodnih površinah, stenah, ter ostalih površinah. Mednje spadajo: rustika, bunja, ben, skrle (lomljeni kamen), mozaik na mreži ter granitne kocke. Zaradi raznolikosti in unikatnosti kamnin vam pred nakupom predlagamo, da obiščete naš prodajni salon, ker lahko izdelke vidite v živo. Najdete nas na Meljski cesti 1, Maribor. Za več informacij pa nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

 

bunja-obloga-prodaja-kamna

Primer uporabe: bunja, obloga

bunja

Primer uporabe: bunja, škarpa

skrle-prodaja-kamna

Primer uporabe: skrle

rustika-kamen

Primer uporabe: rustika

 

 

 

 

 

 

 

 

RUSTIKA

Rustika je dekorativni naravni kamen za zunanjo uporabo, ki zaradi svojih lastnosti in enostavne montaže prepriča vsakega lastnika doma, ki mu dobro počutje ter povezanost z naravo pomenita bistvo bivanja. Ponudbo sestavlja sestavljiv sistem panelnih ploščis dimenzije 60*15cm, debeline od 1 do 3 cm. Gre za novost, ki omogoča enostavno in hitro montažo rustike na stebre, bazene, kamine, stene ter ostale statične površine.

BUNJA IN BEN

SKRLE 

MOZAIK 3D na mreži

GRANITNE KOCKE

Granitne kocke se uporabljajo zunaj objekta. Najdemo jih kot sestavne dele roblikov, pohodnih in povoznik poti, ter kot posamezne dekorativne elemente znotraj ureditve vrta. V ponudbi imamo granitne kocke vrste: Padang Kristal, Dark Padang, Porfido C, Yellow Padang ter Quartzit. Zelo popularna je kombinacija omenjenih vrst, ki pričara raznolikost v vašem okolju.
TOP