Želite izvedeti podrobnosti o naši ponudbi? Kontaktirajte nas zdaj!

Granit, granitne stopnice, police, pulti, nagrobni kamni

Granit je najbolj poznana in najpogosteje uporabljena magmatska kamenina. Ima široko paleto barv, strukturnih razlik v sestavi in praktičnost uporabe. Zaradi trdnosti in odpornosti proti obrabi in vremenskim vplivom je granit zelo primeren za izdelavo zunanjih tlakov, okenskih polic in spomenikov. Primeren pa je tudi za kuhinjske in kopalniške pulte. V najpogostejši uporabi so granitne stopnice in granitne okenske police. Granit je odporen na praske, pokanje in je odporen na toploto. Uporaben je zunaj objekta, v okolici hiš ter v objektu samem. Predhodno z vašim dogovor vam lahko izdelamo izdelke po meri iz granita v doglednem času in neoporečni kvaliteti. Izdelek vam lahko naši izkušeni mojstri tudi montirajo na dogovorjeni lokaciji.
Granit je naravni kamen, ki potrebuje malo vzdrževanja v primerjavi z drugimi naravnimi kamni. Zunanji elementi so večinoma sestavljeni iz grobega oz. nedrsečega granita (granitne stopnice, obloge, nagrobni kamni), za notranjo uporabo pa je primeren tudi poliran granit (pulti, police). Čistimo ga z vodo v katero kapnemo par kapelj mila, ali pa z namenskimi izdelki za čiščenje, zaščito granita.
Na zalogi imamo vse vrste granita od debeline 1 cm do 3 cm. Večje debeline (do 12cm) so na zalogi določene vrste, ostale pa se dobi po predhodnjem povpraševanju. Držimo 30 vrst različnih vrst granita. Slike ne izražajo dejanske ponudbe, saj je vsak kos kamna unikat, zato vas vabimo, da si zalogo pogledate v našem prodajnem salonu na Meljski Cesti 1, v Mariboru. V kolikor želite informativno ponudbo ali več informacij nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca, email pošte na: info@prodaja-kamna.si ali preko telefonske številke: 040 532-694. Na vašo željo poskrbimo tudi za prevoz naročenega materiala.
Izdelki iz granita so navedeni na strani PROIZVODNI PROGRAM (granitne police, granitne stopnice, granit nagrobni spomenik, drugi izdelki iz granita).
kuhinnjski pulti iz granita

Primer uporabe: kuhinjski pult iz granita

granitne stopnice prodaja kamna

Primer uporabe: granitne stopnice

nagrobni_spomenik_prodaja_kamna_prokam

Primer uporabe: nagrobni spomenik

TOP